Clausurada Església per repartir “porros divins” a la missa dels diumenges

L’església de Antuña de la Vora, a Lleó, ha estat clausurada després de detenir el seu rector per proporcionar droga als seus feligresos, concretament els oferia 1 porros embolicats amb forma de creu i amb la cara de Crist.

Pel que sembla el capellà estava cada vegada més preocupat amb la baixada d’assistència a les misses que oficiava durant els últims anys “es va acudir que havia de fer alguna cosa, els camins del Senyor són inescrutables, així que vaig decidir guanyar públic d’aquesta original manera” . La seva ocurrència ha acabat amb ell al calabós per distribució de substàncies il·legals i apologia de les drogues.

Durant la setmana es dedicava a embolicar porros de marihuana amb forma de creu i els pintava la cara de Jesús per donar-los un aspecte diví “la veritat que m’entretenia bastant entre setmana, les monges fan cuina i altres manualitats i ningú s’escandalitza”. Finalment, i després de diverses denúncies, la Policia ha intervingut en l’assumpte “ens vam presentar a la sortida de missa i vam veure un munt de joventut, tots fumant la mateixa merda, després de confirmar les denúncies rebudes vam haver de detenir-lo i clausurar fins a nova ordre la església “.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest