Es disfressa de pres en Carnaval i li fiquen a la presó per error

Un jove de 29 anys ha passat ahir la nit més terrorífica de la seva vida.
La seva disfressa de presidiari li va costar car, segurament més del que va pagar per ell en els xinesos. El que no devia pensar Arturo, un madrileny que estava passant el pont al poble de la seva nòvia, és que disfressar-se de pres en un lloc on hi ha una presó era un risc afegit.

Els fets van tenir lloc ahir a Santoña, un poble de Cantàbria conegut per les seves anxoves, els carnavals, la platja de Berria i la presó del Dueso. Eren les 05:30 de la matinada quan Arturo es dirigia a casa després d’una nit de festa. Pel que sembla li van entrar ganes de fer de ventre i se’n va anar corrent pel passeig que va des del centre fins als afores del poble vorejant la presó. Aquest va ser el seu error. Una patrulla de la Guàrdia Civil el va detenir al confondre-li amb un pres que fugia.

Després de passar diverses hores al calabós fins que comprovessin que deia la veritat, Arturo va poder trucar a la seva nòvia perquè contrastés la seva versió i tot es va quedar en un ensurt. Llarga vida a Carnaval.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest