Instagram es queda sense píxels per tapar mugrons

DE MOMENT ELS CENSURA AMB MUGRONS MASCULINS, AMB ELS QUE NO PROBLEMES

La xarxa social Instagram s’ha vist desbordada pel ritme al qual els seus usuàries publiquen imatges amb el tors nu, mostrant els seus mugrons. Fins ara, els mugrons es tapaven automàticament amb píxels, però aquests s’han esgotat i el fabricant trigarà com a mínim un mes a reposar existències.

De moment, els responsables d’Instagram estan tapant els mugrons femenins amb mugrons masculins, que no suposen un problema per a l’aplicació, però tampoc hi ha prou. “Haurem de esborrar les imatges directament, però això afectarà al trànsit perquè els mugrons censurats són un dels principals atractius d’Instagram”, admetien fonts de la companyia aquest matí.

Una altra solució que plantegen els experts és utilitzar peus per posar-los sobre dels pits, encara que aquest sistema genera “imatges una mica grotesques que no són per a res sexis”. La mesura, però, serviria per resoldre també l’excedent de peus a la platja que pateix la xarxa social.

Als Estats Units, centenars de joves han acabat veient mugrons sense píxel a Instagram i han hagut de ser atesos pels serveis d’emergència amb ereccions i quadres d’ansietat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest