Mariano Rajoy s’esfondra durant el judici del “Procés” i confessa la seva implicació en tota la trama Gürtel

ÉS TOT CERT! ¡SÓC CULPABLE!, HA DIT Al SER PREGUNTAT PER UNA ALTRA COSA

Malgrat que el tribunal li ha recordat que no li estava interrogant sobre aquesta qüestió, l’expresident d’Espanya i del Partit Popular, Mariano Rajoy, s’ha ensorrat davant els jutges del Suprem i ha reconegut que era coneixedor del finançament irregular del Partit Popular . “No puc més, no puc més”, ha dit Rajoy entre llàgrimes, pensant que tot el judici es centrava en aquest tema.

“Sí, sí, és tot cert, és tot cert”, ha reiterat Mariano Rajoy, a punt de plorar i confós en tot moment sobre el tema del judici. “Ho admeto, ‘M. Rajoy ‘sóc jo. Vaig ser jo tot el temps “, ha sentenciat.

“Senyor Rajoy … Senyor Rajoy … li estic preguntant … no és l’acusat”, ha intentat aclarir-li diverses vegades el president del tribunal sense que Rajoy interrompés la seva confessió a crits.

Respecte a si coneixia als acusats, Rajoy ha dit que ell només coneix a “les persones de la Gürtel i els noms que apareixen en els papers ja ningú més”, i ha recalcat que “aquesta gent [els acusats] és innocent” i que no va cobrar els sobresous que, segons ha admès, si va cobrar ell. “A mans plenes, senyories … jo … ho sento”, ha exclamat Rajoy, que havia desaparegut de la vida pública des de la moció de censura que el va forçar a abandonar la presidència.

“Vaig pensar que tot això havia quedat enrere i que ja … però el passat sempre l’atrapa a un. Em vaig dir ‘Mariano, aguanta, sigues fort’ però m’estava enganyant “, ha lamentat just abans que el tribunal li permetés anar-se’n.

L’expresident ha dit que, si algú el necessita, estarà a la presó, on intentarà ingressar per voluntat pròpia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest