Pablo Casado acusa de masclisme a tots els que el critiquen per ser dona

DE MI SOL VINE LA VAGINA I ELS PITS, HA DIT

Acusant als seus contrincants polítics d’atacar-“simplement perquè no sóc un home”, el líder de l’oposició, Pablo Casado, ha lamentat en una intervenció al Congrés dels Diputats que se li critiqui tant pel sol fet de ser dona i tenir vagina i no per les seves idees polítiques. “Digui el que digui està mal dit perquè ho diu una dona i no perquè tingui unes o altres idees”, ha denunciat Casado.

“No miren les meves idees, simplement em miren el que tinc a l’entrecuix: vagina”, ha dit Casado. “Vagina, senyories. Tinc vagina i això és l’única cosa que a vostès els preocupa. Se senten amenaçats per la meva vagina. ¿Els incomoda la paraula? Vagina “, ha sentenciat.

“No em costa repetir-la: va-gi-na. Vaginote. Tinc vagina, ho sento. La vagina més gran que han vist mai, això és el que tinc just aquí, al costat del penis “, ha afegit.

Ha avançat també que va a fer oïdes sordes a “els quatre señoros de sempre” als quals sembla que els molesta “que no em depili”.

“Sóc més que una mare o un forat en el qual introduir el penis”, ha declardo.

El líder popular també ha promès que no es va a acoquinar perquè, com a dona, ja està acostumada a sagnar cada mes amb la regla. “Les dones naixem apallissades des de nenes i això ens fa més forts i tard o d’hora tots vostès ho entendran”, ha insistit Casado, que confia a ser la primera dona president d’Espanya.

“Qualsevol crítica que es dirigeixi a la meva persona és una crítica a totes”, ha dit Casado per concloure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest