Persones que usin ulleres seran considerades discapacitades a partir de 2019

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ha emès un comunicat dilluns passat fent oficial que totes les persones que facin servir ulleres seran considerades a partir de 2019 discapacitades, beneficiant-se així de tots els drets que gaudeixen els mateixos de la seva condició.

La discapacitat és aquella condició sota la qual certes persones presenten deficiències físiques, mentals, intel·lectuals o sensorials a llarg termini que en interactuar amb diverses barreres, puguin impedir la seva participació plena i efectiva en la societat.

La vista, en aquest cas, és un problema cada vegada més comú en la nostra societat. Així doncs, totes les persones que facin servir ulleres disposaran a partir de 2019 d’un carnet per a discapacitats amb beneficis fiscals i prestacions socials que abans no gaudien, així com preferència a l’hora de conduir, ulleres 3D especials als cinemes, preus exclusius en els gimnasos ja que sempre se’ls entelen les ulleres, i al col·legi ningú més podrà tornar a cridar-los “quatre ulls”, ja que serà motiu de sanció econòmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest