Un estudi demostra que les dones troben atractiu a qualsevol home que tingui pèl

 

Un estudi realitzat per la Universitat de Tupelo (Mississippi), basat en el testimoni de 2.320 voluntàries, dóna a conèixer de tenir pèl és l’atractiu més important que la majoria de les dones busca en una parella (78%), superant altres qualitats com ser alt (5%), tenir la veu greu (4%), posseir una cara simètrica (3%) o estar en possessió de totes les seves extremitats i dits (2%), entre d’altres factors diversos.

Moira Baldini, la científica que ha liderat aquesta investigació, explica els resultats en clau evolutiva. “Portem incorporat un aprenentatge inconscient des de l’època de les cavernes; com a herència d’aquesta època pretèrita sabem que un home alt està més preparat per defensar la seva família, o que una veu greu udola a les bèsties “. Preguntada pel magnetisme del cabell, assenyala que “òbviament un cavernícola sense pèl és una puta broma”. Afegeix, a més, que “un caçador recol·lector calb, és, a més d’presa fàcil per a les aus rapinyaires, un desastre biològic, ja que en aquella època no existia el protector solar per a la puta calba”.

La doctora Baldini considera que la calvície és “el major drama del nostre temps”, però matisa, ja que el borrissol facial, sense ser tan arrolladoramente seductor com els cabells del cap, és molt apreciat per les dones. Moira afirma que “la fotuda barba és el maquillatge dels oncles”, i que “les dones no podem posar-nos una cortina de cabells a l’jetapio” per semblar més boniques. La científica, però, adverteix l’atracció encegadora que causa el pèl, que s’ha pogut constatar en moltes dones que van participar en l’estudi quan es refereix a les seves parelles amb epítets tan terribles com “maldestres”, “brases”, “bruts”, “palurdos” … però “amb pelazo”, com atribut que contraresta, de manera categòrica, els seus defectes. El 82% de les dones enquestades prefereix formar una família amb un “gañán amb pelazo”, enfront del 18% que escolliria, de forma una mica excèntrica, un premi Nobel d’Economia calb.

El que tots aquests trets tenen en comú és que es relacionen amb l’aptitud d’un home com a parella sexual. Aquestes característiques evoquen la masculinitat i virilitat d’un home, el que evolutivament vol dir que es busca un home que sigui bo per a la reproducció i la criança d’una família; el cabell, i el seu grau ubérrimo, el “pelazo”, en paraules de la doctora, és “l’autèntic motor per a la perpetuació de la raça humana”, amb una sola excepció: “els pelopos, a la seva puta casa”, conclou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest